Karel Gott (†80): Dojemný vzkaz vdovy, Charlotte a spol.! Drahý...

Fanoušci vyzdobili hrob zpěváka Karla Gotta 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. července 2020 8:42 | Aktualizováno: 15. července 2020 11:03

14. července 1939 se narodil Karel Gott, který počátkem loňského října podlehl vážné nemoci. Na místě jeho posledního odpočinku tak bude dnes velice rušno. Nejbližší tam proto vyrazili už v pondělí a zanechali tam dojemný vzkaz.

Právě na dnešek připadají nedožité 81. narozeniny Karla Gotta (†80), na hřbitově na pražských Malvazinkách, kde rodina Mistra pohřbila, jsou proto očekávány davy jeho fanoušků, kteří budou toto výročí jistě reflektovat.

Gottovi nejbližší se pochopitelně chtěli největšímu návalu vyhnout, a tak památku legendárního zpěváka uctili již v předvečer velkého dne. Podle informací webu blesk.cz se na hrobě objevila cedule s dojemným vzkazem od rodiny.

„Drahý Kájo, milovaný tatínku a dědečku, moc nám chybíš, je tu bez Tebe velké prázdno. Vzpomínáme na Tebe s láskou každý den. Posíláme pusu do nebe. Ivana, Charlotte, Nelly, Lucie, Vojta a Honza,“ stojí na ní napsáno.

Je na první pohled patrné, že v závěru vzkazu chybělo jméno Gottovy nejstarší dcery Dominiky. Není ovšem žádným tajemstvím, že vztahy v rodině jsou v tomhle směru přinejmenším napjaté.

Témata: Karel Gott