Známe jména deseti finalistek České Missis 2020

Finalistky České Missis 2020

Autor: stars24.cz

13. července 2020 22:14

Semifinále soutěže o nejsympatičtější maminku je za námi a my známe 10 jmen úžasných maminek, které se probojovaly do letošního finále. Maminky podpořila nejen ambasadorka České Missis 2020 Alice Bendová, jejich přátelé a rodina, ale i hvězdní hosté, kteří se postarali o neopakovatelnou atmosféru v sále.

Semifinále soutěže Česká Missis 2020 se uskutečnilo dne 11.7. 2020 na pražském Andělu v Hotelu NH Collection Prague. Semifinále probíhalo dvoukolově – nejdříve se všechny soutěžící představily porotě a následně předvedly své volné disciplíny. Ochuzeny však maminky s dětmi nebyly ani o doprovodný program.  Hudební zážitek zajistili zpěvačka z hudební skupiny Verona Veronika Stýblová a Jaro Smejkal s vokální skupinou J-Voices. Nejen děti si užily kouzelnické vystoupení iluzionistky Adély Svobodové a dog dancing v provedení Markéty Coufalové a její fenky border kolie Angie.

Závěrem vyhlásila ředitelka soutěže Veronika Farářová deset finalistek, a navíc dvě oceněné maminky. První cenu – Česká Missis Instagram 2020 získala Juliána Sládečková s dvojčaty Amálií a Natálií (11) za prvenství v rámci hlasování prostřednictvím sociálních sítí a cenu druhou – Česká Missis Sympatie udělila porota Adéle Linhart se synem Nicolasem (3).

Osud soutěžících měla v rukou porota složená z VIP osobností a partnerů soutěže v čele s ambasadorkou letošního ročníku Alicí Bendovou a ředitelkou soutěže Veronikou Farářovou. Mezi porotci se však objevila i úřadující Miss Global Karolína Kokešová a úspěšná influencerka Dominika Myslivcová a semifinále si nenechala ujít ani finalistka České Miss Tereza Bagárová, která se sama jako malá holčička soutěže s maminkou účastnila. “Podařilo se vytvořit krásnou rodinnou atmosféru, a to nejen díky soutěžícím, ale také díky porotě, která předvedla profesionální, a přitom velmi lidský přístup k soutěžícím. Radost v očích děti a úsměv na jejich tvářích nejde ničím nahradit. A to je také důkaz, že se semifinále povedlo. Já osobně mám i velkou radost z výběru umělců, jejichž vystoupení zasáhlo všechny přítomné. Nechyběl moment překvapení, dojetí ani husí kůže. Všem velmi děkuji,” podělila se s námi Veronika o radost, že vše proběhlo dle plánu.

Finalistkami soutěže Česká Missis pro rok 2020 jsou: Juliána Sládečková s dcerami Natálií a Amálií, Dominika Adamcová se synem Vincentem, Adéla Linhart se synem Nikolasem, Jitka Pelikánová s dcerou Lucií, Lucie Rychlá se synem Sebastianem, Stanislava Opplová s dcerou Markétou, Hana Bejčková s dcerou Laurou, Aneta Šáchová s dcerou Lilian, Lenka Sýkorová s dcerou Petrou a Michaela Bednářová s dcerou Viktorií

Témata: Česká Missis 2020