Rozloučí se Ulice s roky prověřenou postavou? Diváci z ní udělali nový terč!

seriál Ulice

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. července 2020 16:50 | Aktualizováno: 15. července 2020 21:15

Některé postavy v populárním seriálu Ulice jsou opravdu osvědčené, protože v něm figurují od samého začátku. Z jedné takové si ale nyní udělali diváci nový terč kritiky. S kým by se televize měla rozloučit?

Po 15 letech na obrazovkách to má již legendární Ulice u některých diváků těžké. Jedna z vlajkových lidí vysílání televize Nova má však i navzdory stížnostem dál své místo v programu této stanice.

Mnozí lidé ocenili jarní pauzu, kterou způsobila koronavirová epidemie. Znemožnila totiž natáčení nových dílů, a tak nebylo co vysílat. Po ní se ale oblíbený seriál opět vrátil na obrazovky, a tak si kritici museli zase něco najít.

Teď se zdá, že už si našli novou oběť. Podle webu expres.cz se jí stala postava dědy Peška, kterého hraje Rudolf Hrušínský mladší. Co na ní po všech těch letech divákům vadí?

„Ten dědek už mi leze krkem. Jeho role je ohraná a nemá se kam vyvíjet,“ padlo pod serveru v diskuzi o seriálu. „Ten zamrzl v dávné době, měli by ho už nechat odejít,“ zněla další obdobná výtka.

Témata: seriál Ulice TV Nova tv seriály seriály