Co by tomu řekl Jiří Pomeje (†54): Andrea promluvila o výchově dcery!

Andrea Pomeje ukázala dceru 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. července 2020 16:10

Andrea Pomeje počátkem loňského roku ovdovděla a veškeré rodičovské povinnosti jí spadly na hlavu. Podle všeho to přitom s dcerou nemá vůbec jednoduché. Co prozradila o výchově Aničky?

Dcera Anička má po smrti tatínka Jiřího Pomejeho (†54) pouze maminku a jejího přítele, který ovšem nejspíš do záležitostí výchovy malé holčičky moc nemluví. Největší zodpovědnost tak má krásná Andrea Pomeje.

„Na moje dítě vůbec nic nefunguje,“ postěžovala si webu extra.cz a prozradila, jak se tedy k výchově staví. Sama přiznala, že ji svým způsobem vydírá, což není zrovna ideální. „Šijí s ní všichni čerti, za chvíli bych se zbláznila,“ vysvětlila.

Těžko říct, co by takové výchově říkal populární herec a producent, jedno je ale jisté. „Dcera je pěkný kvítko. Má být po kom,“ řekla k tomu naprosto jasně sympatická dýdžejka.

„I když jsem si vždycky říkala, že rozhodující je výchova, Anička geny opravdu nezapře. Jirku má v sobě až neskutečně. Je extrovertní, ráda přehrává, umí skvěle hrát na city. Už jako malá to má takhle vymakané,“ prozradila Pomeje.

Témata: Andrea Pomeje