Karel Gott (†80) se nedočká: Matka jeho milované dcery k hrobu nedorazí!

Hrob Karla Gotta 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. července 2020 15:30 | Aktualizováno: 13. července 2020 22:19

Česko si zítra opět připomene Karla Gotta, na 14. července totiž připadají jeho narozeniny. Už s předstihem je ale jasné, že navzdory očekávaní nedorazí jedna z blízkých osob. Kdo dopředu oznámil svou neúčast?

Zatímco se v médiích v předvečer nedožitých 81. narozenin Karla Gotta (†80) objevují jména lidí, kteří se nejspíš v úterý na Malvazinkách objeví, už se ví minimálně o jedné absenci. Ta se přitom týká těch úplně nejbližších.

K místu posledního odpočinku legendárního zpěváka nemá v úmyslu dorazit matka jeho nejstarší dcery Antonie Zacpalová. „Vím, že by měl Kája narozeniny, ale já tam nechci jít. Odmítám být pod drobnohledem veřejnosti. Budou tam davy lidí a já to nemám ráda,“ parafrázuje web pluska.sk její slova pro Nedělní Blesk.

Bývalá baletka, která žije v domově pro seniory, plánuje, že si Mistra připomene jinak. K hrobu by se prý ale výhledově ráda vydala, počká si ale na lepší příležitost.

„Zapálím si doma za Karla svíčku, pustím si jeho hudbu a budu na něho vzpomínat. Chtěla bych tam jít s Dominikou, když už nebude tak teplo a nebudou tam lidé,“ prozradila Zacpalová.

Témata: Karel Gott