Šafářová a Plekanec mezi svatebčany: Konečně si řekli ano?!

Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová s přáteli na svatbě 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. července 2020 14:10 | Aktualizováno: 13. července 2020 22:18

Spekulace o svatbě nejznámějšího českého páru ze světa sportu se čas od času objeví, vždyť Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec si evidentně náramně rozumí. Tentokrát to celé dostalo i reálné obrysy.

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec jsou už přes půl roku rodiči dcery Leontýnky, a tak se vcelku pochopitelně občas řeší, zdali svůj vztah nezpečetí ještě u oltáře, ačkoliv tomu zatím prakticky nikdy nic nenasvědčovalo.

V těchto dnech se ale známý sportovní pár mezi svatebčany objevil. Na fotografii to zachytila kamarádka Šafářové z dob tenisové kariéry Andrea Sestini Hlaváčková, která se snímkem pochlubila na sociální síti.

Kromě dvou tenistek a někdejšího kapitána hokejového národního týmu jsou na ní ještě další známí sportovci, např. Barbora Strýcová. Pozorným fanouškům pak neunikl jeden zajímavý detail.

Na fotografii jsou totiž hned dva bývalí partneři herečky a zpěvačky Lucie Vondráčkové. Kromě Plekance jde o krasobruslaře Tomáše Vernera, který s ní randil ještě dříve, než to s ní dal dohromady hokejista.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec