Marek Eben dojal fanoušky: Osvojil si nového člena rodiny!

Marek Eben 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. července 2020 13:30

Marek Eben patří k těm, kteří fanoušky snad nikdy nezklamou. Lidé se s ním sice kvůli jeho absenci na sítích nemohou spojit tak jednoduše, ale v těchto dnech se k nim přesto dala jedna zajímavá zpráva.

Marek Eben sice na sociálních sítích nefunguje, což před časem potvrdila i jeho vážená kolegyně Tereza Kostková, právě tam se ale objevila nejnovější informace z osobního života tváře StarDance, která fanouškům vyčarovala úsměv na tváři.

Zvláště pak těm, kteří mají rádi zvířátka. Populární moderátor totiž podle webu blesk.cz rozšířil svou rodinu o dalšího čtyřnohého mazlíčka. Výběru přitom evidentně věnoval spoustu času a energie, protože pejsek byl z útulku ve slovenských Košicích.

„Pro Bobíka si přišel tento pán,“ napsala jeho provozovatelka dle serveru k fotografiím, na nichž Eben držel hrubosrstého jezevčíka v náručí. Sama mu poděkovala a měla jistě pocit dobře odvedené práce.

Oba aktéři si navíc vyšli vstříc, známý herec si pro pejska dojel „jen“ na hranice, nikoliv až na východ Slovenska. Bobík se prý má úžasně a hned první noc spinkal se svým novým páníčkem.

Témata: Marek Eben