Veronika Žilková: PRAVDA o rozvodu Agáty s Jakubem!

Veronika Žilková s dcerou Agátou 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. července 2020 11:25 | Aktualizováno: 13. července 2020 20:25

Rozvod manželů Prachařových jde podle všeho do finále. Aktéři přitom bezpochyby vědí víc, ale spoustu věcí neřeknou. Zařadit do této skupiny můžeme i Veroniku Žilkovou. Co si o rozpadu manželství své dcery myslí?

Minulý týden Agáta Prachařová prozradila, že snad do konce letních prázdnin by mělo být její manželství s Jakubem Prachařem definitivně rozvedeno. Svým způsobem si jistě oddechne i maminka modelky a moderátorky.

Veronika Žilková má pro dceru pár dobrých rad. „Při rozvodu je nejdůležitější rozejít se přátelsky. Já jsem se rozvedla dvakrát a oba byli moji kamarádi. To je velmi důležité a myslím si, že jim se to daří a že zejména oba zůstali rodiči dětí,“ řekla webu pluska.sk.

„Kuba se odstěhoval před rokem a zatím si myslím, že se jim daří být dobrými rodiči. Pro děti je to velmi důležité. Někdy se rodina prostě rozpadne,“ konstatuje herečka s tím, že žádný dramatický rozvod se podle ní nekoná. Sama si ale něco vyčítá.

„Mrzí mě, že jsem byla Agátě špatným příkladem, protože si myslím, že by se lidé neměli rozvádět. Když se rozvedou v pohodě, tak si myslím, že je to lepší než falešně udržovat partnerství,“ dodala Žilková.

Témata: Veronika Žilková Agáta Hanychová Jakub Prachař