Daniela Peštová: Nevybíravý slovní útok na manželku Habery!

Daniela Peštová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. července 2020 21:57

Ženy ze světa krásy to mnohdy nemají jednoduché. Na vlastní kůži to poznala také modelka Daniela Peštová, která čelila nevybíravému slovnímu útoku. Jakou vadu u ní zpozorovala jedna z fanynek?

Paľo Habera určitě nepochybuje o tom, že má doma krásnou ženu, ale fanynky Daniely Peštové umí její fotografie komentovat velice nevybíravě. Podle webu pluska.sk ji nedávno na sociální síti jedna taková upozornila na „extrémně visící kůži z víček“, kterou by to prý chtělo ořezat.

Kráska si to ale nenechala líbit. „Proč bych si měla něco ořezávat? Nikdy jsem se ve svojí kůži necítila lépe než dnes, pár měsíců před padesátkou,“ nastínila autorce komentáře svůj pohled.

„Pokud je pro vás pohled na přirozeně stárnoucí tvář tak traumatizující, nesledujte mě a soustřeďte se na profily vytuningovaných tváří, kterých je na sociální síti mnoho. Já nemám v nejbližším čase v plánu něco ořezávat,“ vzkázala manželka slavného hudebníka.

Fanynka se ale nedala a připomněla, že dnes jde o kosmetickou záležitost za relativně málo peněz. Peštová jí ale odbyla slovy, že to není její gusto.

Témata: Daniela Peštová