Iveta Bartošová: PRAVDA o vztahu k velké konkurentce!

Iveta Bartošová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. července 2020 16:16

V šoubyznysu nejsou antipatie mezi dvěma slavnými osobnostmi úplně výjimečnou záležitostí, a tak je zajímavé svědectví o vztahu Ivety Bartošové k jedné velké konkurentce. Jak vnímala Lucii Bílou?

Konkurence je v hudebním průmyslu přítomná odjakživa, což občas některý z aktérů neunese. Sláva pořádně zamotala hlavu třeba Ivetě Bartošové, která nakonec spáchala sebevraždu.

Nyní se objevilo svědectví o jejím vztahu s vrstevnicí Lucií Bílou, se kterou se prý zprvu přátelily a slíbily si, že si budou v kariéře pomáhat. Jejich cesty se ale rozešly. „Lucka stoupala dál na vrchol, kdežto Iveta zažívala strmé pády. Bohužel si úspěch kolegyně vzala osobně,“ cituje web extra.cz z knihy Iveto, sbohem od Zlaty Dvořákové.

Chůva zpěvaččina syna Artura si na tu dobu dobře pamatuje. Bartošová prý měla pocit, že jí chce Bílá zničit. Dokonce byla tak posedlá, že když od ní dostala po narození chlapce figurku, měla hned jasno.

„Iveta si vzala do hlavy, že Lucie dělá černou magii a chce jí ublížit. ‚Určitě je to voodoo panenka,‘ říkala tehdy vyděšená Iveta. A aby ji mocné síly, kterými Bílá měla vládnout, nemohly dál negativně ovlivňovat, dárek vyhodila do popelnice,“ zavzpomínala žena, které se říkalo Golda.

Témata: Iveta Bartošová Lucie Bílá