Dominika Gottová: Jsem na tom zle! Žít s tisícovkou měsíčně…

Karel Gott s dcerami 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. července 2020 8:35

Dlouho to vypadalo, že se Dominice Gottové po návratu do Česka podařilo postavit na vlastní nohy, jenže teď se objevily informace naznačující opak. Jak se momentálně daří dceři slavného zpěváka?

Dominika Gottová učinila v posledních dnech velké rozhodnutí, když se rozhodla odejít z baru, kde sehnala první práci po návratu do Česka. Nově bude pracovat pouze v lahůdkářství, kde doposud brigádničila.

Vyskakovat si však nemohla ani v době, kdy měla dvě práce. Není překvapením, že za to může koronavirová pandemie. V obou podnicích kvůli ní došlo k poklesu příjmů a následnému snížení výplat.

„Momentálně jsem na tom špatně a musím dělat maximum pro to, abych si vůbec vydělala na nájem, elektřinu, plyn. Také na telefon a další důležité měsíční potřeby,“ prozradila nejstarší dcera legendárního zpěváka webu ahaonline.cz.

Gottová je ale odhodlaná vydržet, naprostou prioritou je pro ni totiž byt v pražských Vysočanech. „Bydlení je pro mě priorita, takže i kdybych pak měla žít s tisícovkou měsíčně, tak to prostě musím zvládnout,“ dodala.

Témata: Dominika Gottová