Jakub a Agáta Prachařovi: Detaily rozvodu ODHALENY!

Jakub a Agáta Prachařovi 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. července 2020 11:22

Rozvod manželů Prachařových jde podle všeho po roce konečně do finále, alespoň to tvrdí dvojnásobná maminka Agáta. Právě ona navíc prozradila jisté detaily toho, na čem se s Jakubem domluvili.

Ještě loni touhle dobou bojovala o záchranu manželství, letos je všechno jinak. Agáta Prachařová tento týden naznačila, že do konce léta by z ní zase měla být svobodná dáma, protože rozvod jde do finále.

Nebylo však jasné, na čem jsou s Jakubem dohodnutí. Jak se nyní ukázalo, třeba dcera Mia nepřijde o maminku ani o tatínka. „Máme ji ve střídavé péči. Nemáme ji po týdnech, ale trošku jinak, ale je to půl na půl,“ vysvětlila webu expres.cz.

Zatímco dvojnásobná maminka už ohlásila návrat k dívčímu jménu, dceři příjmení zůstane. „Děti se mají jmenovat po tatíncích. To, že nám to nevyšlo, je naše chyba. Jsem v rozvodových věcech dospělá, vyrovnaná a až moc hodná,“ konstatovala.

Problémem se však zdá být otázka společného domu manželů. Spekuluje se, že modelka a moderátorka by v něm ráda zůstala, ale nejspíš by musela Prachaře vyplatit. Celou věc tak nechala bez komentáře.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař