Agáta Prachařová: Takhle si představuje dalšího partnera?!

Agáta Prachařová s novým přítelem 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. července 2020 14:18

Agáta Prachařová je po dvou rozchodech během posledních měsíců zase k mání, ale její požadavky možná některé zájemce odradí. Modelka a moderátorka řekla, jak si představuje dalšího partnera.

Agáta Prachařová má za sebou od rozpadu manželství dva nevydařené vztahy, je však otázkou, zdali k tomu nepřispěl fakt, že je oficiálně stále vdanou paní. Jak vás stars24.cz informoval, rozvod jde ale o prázdninách do finále.

Možná i proto už si dvojnásobná maminka v hlavě maluje, jak by takový nový partner měl vlastně vypadat. Je třeba konstatovat, že nároky nemá zrovna malé. Vůbec jí přitom třeba nejde o jeho vztah k dětem.

„Chtěla bych, aby měl lepší auto než já. Já mám Porsche. Může mít i stejný, ale ne horší. A taky by mohl mít stejný dům. A alespoň stejně vtipný,“ svěřila se webu super.cz. Nejspíš ale vtipkovala a její kritéria jsou v reálu úplně jiná.

Jedné věci se ale věřit dá. Prachařová naznačila, že při hledání partnera už nebude zkoušet žádné internetové experimenty. „Seznamka už není cesta na to si najít vážnější vztah,“ konstatovala.

Témata: Agáta Hanychová