Radost v rodině Gottových: Velký zvrat k lepšímu!

Dominika Gottová, Ivana Gottová a Lucie Kovaříková 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. července 2020 8:43 | Aktualizováno: 10. července 2020 22:02

V rodině Gottových mají krátce před nedožitými narozeninami Karla Gotta důvod k radosti. Velký zvrat k lepšímu těší především zpěvákovu nejstarší dceru Dominiku. Co přesně se stalo?

Zatímco jedna část rodiny Karla Gotta (†80) se připravuje na blížící se nedožité 81. narozeniny Mistra, druhá větev, kterou tvoří dcera Dominika s maminkou Antonií, má v těchto dnech velký důvod k radosti.

V domově důchodců se totiž konečně uvolnila opatření proti šíření koronaviru. „Můžu chodit na procházky na čerstvý vzduch a návštěvy už za mnou můžou na pokoj. Je to o hodně lepší,“ svěřila se paní Zacpalová webu ahaonline.cz.

Právě v pečovatelských domech pro seniory se dodržovala nejpřísnější opatření, protože starší lidé patřili mezi rizikové skupiny. „Bylo to ale strašně dlouhé a opravdu psychicky vysilující,“ přiznala maminka nejstarší dcery slavného zpěváka.

Ještě nedávno si přitom Zacpalová stěžovala na absenci soukromí. S Dominikou se totiž mohli vídat jen v klubovně, kde každý slyšel, co si říkají. Nyní už se všechno vrací do starých kolejí.

Témata: Dominika Gottová