Dominika Gottová má obavy? Připravuje se na konfrontaci s Timem!

Dominika Gottová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. července 2020 20:44

Dominika Gottová ví, co dříve či později přijde. Proto se už nyní připravuje na konfrontaci s finským manželem Timem, který v těchto dnech přijel do Česka. Co by s ním chtěla konečně jednou provždy vyřešit?

Možná nejsložitější zkouškou od návratu do Česka si právě prochází Dominika Gottová. Jak jsme vás informovali, v baru v centru Prahy dala výpověď a nově pracuje pouze v lahůdkách. Do toho všeho se vrátil do Česka její manžel.

Timo Tolkki strávil posledních pár měsíců v Mexiku, na léto se ale oklikou přes Finska, tak aby se vyhnul povinnosti předložit test na koronavirus či podstoupit karanténu, vydal zase k nám do střední Evropy.

O jeho pobytu v hlavním městě už nejstarší dcera legendárního zpěváka samozřejmě ví. „Ozval se mi, že je v Praze! Je na hotelu a má tady nějaké pracovní závazky,“ prozradila webu ahaonline.cz.

Je poměrně pravděpodobné, že se manželé setkají. Dominika má už nyní o případné náplni takového setkání jasno. Řešit by se měl rozvod, který na jaře posunula koronavirová pandemie.

Témata: Dominika Gottová Timo Tolkki