Taťána Gregor Brzobohatá přiznala: Nesnáze v počátcích manželství!

Taťána Gregor Brzobohatá s manželem 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. července 2020 18:53

Už několik let je Taťána Gregor Brzobohatá vdaná za hudebníka ze známé umělecké rodiny. Až nyní ale přiznala, že to s manželem Ondřejem neměli v počátcích manželství jednoduché. Co jim někteří lidé říkali?

Dnes se v souvislosti s nimi řeší, kdy už spolu konečně budou mít miminko, zvlášť během nynějšího babyboomu v českém šoubyznysu. Taťána Gregor Brzobohatá si ale stále pamatuje, že jí s manželem nepředvídali velkou budoucnosti. 

"Někteří dobráci nám prorokovali rok, maximálně dva," přiznala v rozhovoru pro deník Právo. "Jsme spolu sedm let a jsme pořád šťastní. Věděla jsem, koho si beru, se vším dobrým i se vším bláznivým," připomněla hned vzápětí.

S Ondřejem Brzobohatým jsou ale v mnoha ohledech každý trochu jiný. "Některé vlastnosti máme společné, v něčem jsme rozdílní. Vzájemně se doplňujeme a motivujeme. Jsem pracovitá, houževnatá a mám ráda řád," konstatovala modelka.

"Ondra mě zase trochu uvolnil, což jsem potřebovala, mám tendenci být zodpovědná za všechno a za všechny až moc. Cítím, že společně rosteme správným směrem, je to požehnání a štěstí," dodala.

Témata: Taťána Kuchařová Ondřej Brzobohatý