Eva Perkausová obětí trestného činu: Škoda jde do desítek tisíc!

Eva Perkausová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. července 2020 17:57

Zloději možná ani nevěděli, že se jejich obětí stala známá tvář z televize. Evu Perkausovou před několika dny okradli v samém centru Prahy, škoda jde přitom do desítek tisíc. Police zatím pachatele nenašla.

Eva Perkausová se postarala o práci kolegům z televizní stanice CNN Prima News, konkrétně těm z relace Krimi zprávy. Během minulého týdne se totiž dle webu blesk.cz stala obětí trestného činu, který doposud nebyl objasněn.

Moderátorka si vyrazila s přítelem na oběd v ulici v Kolkovně, kde také zaparkovali luxusní bílý automobil. Právě ten se dostal do hledáčku dvojice mladíků, kteří do auta nenásilně vnikli. Jak se jim to povedlo, s tím si lámou hlavu i policisté.

Zločinci na tom každopádně vydělali, z auta si totiž odnesli značkové brýle a také peněženku s doklady přítele televizní hvězdičky. Tu se nakonec podařilo objevit pohozenou nedaleko vozidla.

Podle informací televize přímo od policie činí celková škoda asi 20 tisíc korun. Strážci zákona po dvojici pachatelů podezřelých ze spáchání trestného činu krádeže pátrá.

Témata: Eva Perkausová