Další slavná Češka promluvila o domácím porodu! Má to výhody?

Renata Langmannová oznámila těhotenství 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. července 2020 16:10

Pár slavných Češek už se rozhodla rodit doma, další známé tváře nosí děti v bříšku a teprve přemýšlejí o všech možných variantách. Renata Langmannová už má jasno. Čemu jako nastávající maminka důvěřuje?

Ožehavé téma rizikových domácích porodů se v posledních dnech hodně řeší v souvislosti s tím, že tak přivedla na svět svou druhou dceru herečka Kristýna Leichtová. Otázce na toto téma se tak těhotné ženy momentálně nevyhnou.

Poměrně ostře reagovala např. Veronika Arichteva. Zato modelka Renata Langmannová, která těhotenství oznámila v květnu, neskrývala překvapení. „Vůbec jsem to neznamenala, to je pro mě novinka,“ přiznala webu super.cz.

„Já nejsem alternativní, nevidím v tom žádné výhody, domácí porod mi nic neříká. Budu ráda, když v klidu porodím v porodnici a v bezpečí. A když bude cokoliv potřeba, budu mít kolem sebe lékaře a tým, který se o mě postará,“ konstatovala kráska.

Sama doufá, že porod u ní proběhne přirozeně a bez komplikací. Císařský řez by prý podstoupila jen velice nerada. Tak si přejme, aby u ní žádné potíže nenastaly.

Témata: Renata Langmannová