Jaromír Jágr nemá klid: Jeho vztahy se řeší i v zahraničí!

Jaromír Jágr 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. července 2020 15:31

Jaromír Jágr stále hledá životní lásku, což je vděčné téma i pro některá zahraniční média. I v cizině se řeší jeho nejnovější známost, kterou je tajemná Dominika. Vyjde mu to tentokrát?

Osobní život Jaromíra Jágra je evidentně tématem i pro slovenská média. I u našich sousedů si všimli, že se píše o jeho údajné nové známosti. Sice mu zatím žádný vztah nevyšel, ale co kdyby to tentokrát konečně klaplo…

Legendární hokejista byl před časem spatřen v luxusním hotelu ve Špindlerově Mlýně s neznámou kráskou, ze které se nakonec vyklubala jistá Dominika Branišová. Asi nikoho nepřekvapí, že i ona má něco společného s modelingem.

„Po vztahu s bývalou misskou Veronikou Kopřivovou Jaromír Jágr vyhlásil, že se bojí svatby a vážného vztahu. Zřejmě mu však rok samoty a celibátu stačil a znova začíná randit,“ píše web pluska.sk.

Další důvod, proč se Slováci o Jágra zajímají, se nabízí. Po rozchodu s Kopřivovou byl totiž spojován s jednou slavnou Slovenkou, konkrétně šlo o někdejší úspěšnou tenistku Danielu Hantuchovou.

Témata: Jaromír Jágr