Svědectví o konci Gottové v práci: Bylo to celé úplně jinak?!

Karel Gott s dcerami 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. července 2020 13:35 | Aktualizováno: 9. července 2020 19:19

V životě Dominiky Gottové si nemůžete být ničím jistí. Dcera slavného zpěváka v těchto dnech prozradila, že sekla s jednou z prací. Některá svědectví ale naznačují, že to celé bylo jinak.

Jak vás stars24.cz informoval, Dominika Gottová se v pracovním životě rozhoupala ke změně. Rozhodla se totiž skončit v baru, kde podle svých slov podala výpověď, a nově pracovat pouze v lahůdkářství. Jenže se spekuluje, že to celé bylo trochu jinak.

„O jejím konci jsem věděl týden dopředu,“ prohlásil pro web expres.cz Miroslav Kolodziej. Podle jeho informací Dominika práci neopustila z vlastní vůle, majitel se s ní údajně velkoryse domluvil na odchodu dohodou.

Problémem přímo na pracovišti měla být pracovní morálka nejstarší dcery legendárního zpěváka, její konec tak prý byl jen otázkou času. „Spolupracovníci si stěžovali, že nestíhá a bohužel ne vždy byla v kondici,“ dodal.

Je ovšem otázkou, komu v této záležitosti věřit. Gottová a Kolodziej se nesnesou od chvíle, co se dostali do sporu poté, co se ona odstěhovala pryč. Právě Kolodziej se Šárkou Rezkovou jí poskytli střechu nad hlavou po návratu do Česka.

Témata: Dominika Gottová