Leoš Mareš by se rozdal: Dojemné gesto ve prospěch kolegy!

Leoš Mareš 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. července 2020 11:01

Leoš Mareš je velice inspirativní člověk a včera zase ukázal, proč ho lidé mají tak rádi. Zdaleka mu totiž nejde jen o sebe. Moderátor udělal na sociální síti dojemné gesto ve prospěch známého kolegy.

Konkurence je slovo, které snad Leoši Marešovi nic neříká. Jen tak si lze vysvětlil gesto, které ve středu udělal na sociální síti, aby pomohl kolegovi ze šoubyznysu, který se na internetu teprve rozkoukává.

Oblíbený moderátor totiž upozornil své instagramové sledující, kterých má přes milion, na profil jiné slavné osobnosti. „Pavel Kříž už má instagram… Zatím má 486 sledujících, ale můžete se přidat, když budete chtít… Moc vás zdraví z Kanady,“ vzkázal Mareš.

Oblíbený herec z Básníků se nejspíš nestačil divit, co se v posledních několika hodinách odehrálo. Fanoušků totiž po apelu Mareše mnohonásobně přibylo. Dnes už Kříž eviduje na svém profilu přes 19 tisíc příznivců.

Co vlastně obě známé tváře spojuje? Mareš si kupříkladu zahrál v novějších dílech Básníků, kde Kříž ztvárnil hlavní roli. Oba mají za sebou také účast ve StarDance, v níž populární herec v roce 2010 dokonce zvítězil.

Témata: Leoš Mareš Pavel Kříž