Karel Gott (†80): Vzácná návštěva u hrobu v den narozenin!

Hrob Karla Gotta 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. července 2020 8:33 | Aktualizováno: 10. července 2020 12:38

Jeden z pracovních dnů v příštím týdnu již teď vyhlížejí správci hřbitova na Malvazinkách, kde je uložen zpěvák Karel Gott. V úterý bude u jeho hrobu hlava na hlavě. Údajně přijde i jedna velice vzácná návštěva.

Blíží se nedožité 81. narozeniny Karla Gotta (†80), které připadají na úterý 14. července. Vzhledem k tomu, co se dělo loni po smrti legendárního zpěváka, jsou všichni v napětí, co nás čeká tentokrát. Je proto dobré nepodcenit přípravu.

Jak už vás stars24.cz informoval, správa hřbitova na pražských Malvazinkách, kde rodina Mistra uložila k poslednímu odpočinku, se připravuje na velký nápor. Zdejší pracovníci budou dohlížet na dění u hrobu, obavy jsou např. ze vzniku požáru.

„Já stále hovořím, že on byl u nás jedinou pravou celebritou. Je to naše stavovská povinnost, abychom se o místo jeho posledního odpočinku starali,“ cituje web cas.sk slova šéfa Správy pražských hřbitovů Karla Koblihy pro deník Blesk.

Server uvádí, že podle dostupných informací by měla k hrobu dorazit velice vzácná návštěva, a to konkrétně sám kardinál Dominik Duka, který za zpěváka sloužil zádušní mši.

Témata: Karel Gott Dominik Duka