Dáda Patrasová vrací úder! Touhle větou může Slováčkovi zničit život!

Dagmar Patrasová

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

14. února 2018 10:37

Felix Slováček se netajil kritikou vůči své ženě Dádě Patrasové. Ta se ale bez boje nevzdává a i ona na něj prozradila něco, co mělo zůstat utajeno.

Patrasová se postavila do role ženy, která pečuje o domácnost a manžela, který však odešel za milenkou. Podle jejího manžela to vůbec není pravda.

Slováček tvrdí, že se stará se kompletně o jeho chod. "Společně s paní, která do vily chodí už roky žehlit, a paní, která tam uklízí a vaří," řekl Blesku. Popřel tím tak, že by se o cokoliv v domě starala právě Patrasová.

Ta o jeho milence Lucii ví a tvrdí, že manželství se rozpadá právě díky jeho nevěrám, které mu ale dokázala odpustit hlavně kvůli dětem. Nechala se prý také snadno přesvědčit o tom, že drby o milenkách nejsou pravdivé.

Teď se ale rozhodla vrátit úder a na Slováčka práskla, že Lucie není jedinou milenkou, kterou má. "On si dokonce některé ponechal až dodnes, jak mi prozradili jeho přátelé. Dozvěděla jsem se například asi před dvěma třemi lety o nějaké Denise v Bratislavě, s níž prý chodí dodnes,“ prozradila Blesku Patrasová.

Témata: Dagmar Patrasová Felix Slováček