Partner Bagárové o otcovství: Chlapi, to musíte zažít!

Monika Bagárová a Makhmud Muradov 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. července 2020 16:16

Monika Bagárová doufala, že se bude moci na partnera Makhmuda spolehnout, až se narodí dcera. Jak si zatím zápasník z klece vede? Upřímný Uzbek prozradil, jak si jako novopečený otec vede.

Monika Bagárová si mateřství pochopitelně užívá, což dokazuje každým dalším příspěvkem na sociální síti. Ještě když byla Rumia v břiše, její maminka ani trochu nezapochybovala o tatínkovi, kterým je Makhmud Muradov.

Ve svém odhadu se patrně nemýlila. „Otcovství si neskutečně užívám. Každý frajer tohle musí zažít. Je to neuvěřitelný pocit. Když je dítě ještě v břiše, tak to moc nechápeš,“ svěřil se webu extra.cz.

Pochopení přišlo poté, co se dcera narodila a on ji držel v rukách. „Jsou to neuvěřitelné zážitky,“ konstatoval MMA zápasník, kterému neuniklo, že holčička ani moc nepláče, a pokud ano, vyřeší vše jeho partnerka.

„Jinak jako táta zvládám všechno, přebalování i koupání. To Rumia miluje. Hodně papá, v tom je po mně. Maminka je poznat po hlase, když dcera brečí. Po mně je zase hrozně hodná a předal jsem jí i lásku ke spaní,“ pochlubil se Muradov.

Témata: Makhmud Muradov Monika Bagárová