Drž hubu! Lidé brutálně zaútočili na Báru Štěpánovou!

Bára Štěpánová (foto: Petr Novák)

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

14. února 2018 9:20

V neděli 25. února se v Praze uskuteční demonstrace za demokracii a svobodu. Prostřednictvím videa akci podpořila herečka Bára Štěpánová, která Čechy vyzvala, aby také přišli a vyjádřili svůj postoj. Na sociálních sítích to ale za svoje slova pěkně schytala.

„Drazí a milí spoluobčané, chtěla bych vás poprosit, opravdu poprosit, abyste přišli 25. února v jednu hodinu na Václavské náměstí. Ono to sice vypadá, že už se to všecko pohnojilo, protože máme parlament, jaký máme, vládu v demisi, prezidenta takového, jakého máme, ale bylo by dobré, abychom dali najevo, že my, kterým jde o to, aby byla zachována demokracie a svoboda v této zemi, tady pořád jsme. A že jsme nerezignovali,“ apeluje na občany prostřednictvím videa herečka Bára Štěpánová.

Akce oficiálně nese název Demonstrace za svobodu, demokracii a svobodné podnikání. „Takže prosím vás, čím víc nás tady bude, tím víc budeme slyšet," dodala Štěpánová. 

„Byli jste u voleb? Byli! Tak teď držte huby a respektujte hlas většiny! Chátro nedemokratická!!“ vzkázal organizátorům jeden z diskutujících. „Co ty, zrzko, vymejšlíš? Být to blíž, tak bych ti tam dala čoudy levá pravá. Politika není divadlo ty hérečko,“ vzkázala další uživatelka.

„Prosím Vás, tohle je fraška. Komediantka zve na komedii, která není demonstrací za něco, ale spíš demonstrací nesouhlasu s výsledkem demokracie. Z toho jejich fašismu se mi chce zvracet...“ přisadil si další z odpůrců této akce.

„Demonstrace za svobodu a demokracii...proti svobodné a demokraticky zvolené vládě a prezidentovi? Jste padli na hlavu?“ zajímá další diskutující.

„Demokracie je i o tom přiznat si prohru.. demokraticky.. zbytek je ostuda a trapnost,“ vzkázal další uživatel.

Témata: Bára Štěpánová