Petr Janda: Na stará kolena se těší na svatbu a děti!

Po boku Petra Jandy si přišla galavečer užít i jeho manželka Alice 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. července 2020 12:18

Kulatá osmdesátka se neúprosně blíží, ale pro Petra Jandu je věk opravdu jenom číslo. Známý hudebník si naplno užívá koncerty i rodinný život. V něm má teď hned několik důvodů k radosti.

Rodina Petra Jandy, který sám zplodil se třemi ženami pět dětí, se v posledních letech dál vesele rozrůstá. Jeho nejmladší dcerka nedávno oslavila teprve osmé narozeniny, od dcery Marty má zase šestiletou vnučku. Tentokrát ale mezi sebou přijmou již dospělého člověka.

Legendární zpěvák a kytarista potvrdil, že se sedmadvacetiletá dcera Eliška bude vdávat za tatínkova jmenovce Petra. „Mám z toho velkou radost. Rodina se rozrůstá, to jsem si vždycky přál,“ svěřil se webu blesk.cz.

Trojnásobný dědeček už dokonce vyhlíží další malé ratolesti, evidentně doufá, že po svatbě naberou věci spád. „Těším se na vnoučata od Elišky a chtěl bych i pravnoučata,“ přiznal osmasedmdesátiletý frontman kapely Olympic.

Zpětně dokonce lituje toho, že sám nemá víc přímých potomků. „Kdyby to šlo, měl bych dneska klidně deset dětí. Už vím, jak je to nádherné, když je máte,“ dodal Janda.

Témata: Petr Janda