Kristýna Leichtová: Po domácím porodu přišlo poděkování!

Kristýna Leichtová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. července 2020 9:45

Kristýna Leichtová se rozhodla mladší dceru porodit doma, což spoustu lidí hodně překvapilo. Ona sama ale nemá zapotřebí nikomu nic vysvětlovat. Několika lidem naopak musela poděkovat.

Kristýna Leichtová pořádně zaskočila Česko domácím porodem novorozené Rozárky přímo před zraky starší dcerky Dorotky. Zatímco odborníci i někteří lidé možná stále kroutí hlavou, ona už si se svou holčičkou užívá šestinedělí.

Jasně to dala najevo nejnovějším příspěvkem na instagramovém profilu, kde zveřejnila fotografii s oběma dívkami. „Drahé dcery a já,“ okomentovala snímek hvězda Comebacku či Účastníků zájezdu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Týna Le (@kristyna__leichtova), Čec 7, 2020 v 1:49 PDT

Pak začala herečka děkovat lidem, kteří během domácího porodu drželi palce, aby všechno dobře dopadlo. „Bez rodiny, jmenovitě bez Vojty, mamky a hlavně Emily, bych si to sžívání v šestinedělí rozhodně ani nedokázala představit!“ pokračovala.

„Díky Vám! Díky, že Vás mám! Protože když jsem díky vaší pomoci klidná a odpočatá, můžu jenom dávat lásku. A to je teď asi nejdůležitější,“ dodala Leichtová na sociální síti.

Témata: Kristýna Leichtová