Ivana Gottová má nového přítele? NOVÉ INFORMACE!

Ivana Gottová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. července 2020 8:36 | Aktualizováno: 10. července 2020 10:44

V posledních dnech se vyrojily teorie o údajném novém příteli Ivany Gottové, je však nutné připomenout, že nestojí na moc pevných základech. Přesto se k celé záležitosti objevují nové a nové informace.

V posledních dnech se staly poměrně oblíbenou záležitostí horoskopy týkající se vdovy Ivany Gottové. V jedné takové dokonce zaznělo odvážné tvrzení, že má nového partnera, a to prý ještě z doby, kdy byl Karel Gott (†80) naživu.

Další věštbu nyní přinesl web extra.cz, podle kterého nastanou s novým členem rodiny problémy. Podle jisté Graciely bude Charlotte matce vztah chvíli vyčítat, nakonec se ale „umoudří“. Větší potíž bude s mladší z dívek.

„Mladší dcera bude žárlit mnohem víc. Dotyčný si s ní ale poradí a pozná, že dívka potřebuje otce,“ řekla serveru věštkyně. Pochybovat však má i sama Ivana, která si údajně není jistá, zdali má ve vztahu pokračovat.

Nepodložené spekulace se objevily jen pár dní před nedožitými 81. narozeninami Mistra, který by podle Graciely manželce novou lásku schvaloval. „Její pravá láska Karel ji takhle smutnou vidět nechce. Vidím, že je to její anděl strážný a hlídá nejen ji, ale i své dcery,“ dodala.

Témata: Ivana Gottová