Anička Slováčková o léčbě: Duševní cesty i rady od táty Felixe!

Anna Slováčková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. července 2020 15:25 | Aktualizováno: 7. července 2020 21:25

Anička Slováčková musí i po několika měsících pokračovat v léčbě zdravotních potíží. Lékaři jsou pro ní samozřejmě nejvyšší autoritou, ona ale naslouchá i jiným lidem. Co jí rovněž pomáhá?

Anička Slováčková se dál potýká s rakovinou prsu, i když nejnáročnější fázi léčby této zákeřné nemoci už má za sebou. Terapie ale bude pokračovat. „Teď mě čeká ozařování. Doufám, že mě nic nového nepřekvapí a že to je všechno za mnou,“ řekla webu super.cz.

Dcera slavných rodičů samozřejmě důvěřuje lékařům, jak ale prozradila, v její rodině ctí i jiné léčebné postupy. Svou holčičku do nich zasvětil hudebník Felix Slováček, který je pro ni společně s ostatními příbuznými velkou oporou.

„Táta mě zásobuje různými potravinovými doplňky. Byla jsem v jeho péči. Kmenovými buňkami, houbami, placentou. Věřím, že to určitě pomůže,“ nechala se slyšet talentovaná herečka a zpěvačka, která už je zase v jednom kole.

Sama přitom nepodceňuje ani roli psychiky při řešení vážných zdravotních potíží. „Jsem přesvědčená o tom, že spousta nemocí vzniká na základě psychiky. Přemýšlím proto o různých duševních cestách,“ konstatovala Slováčková.

Témata: Anna Slováčková