Hvězda Ulice Hana Holišová: Zásadní otázka o budoucnosti seriálu!

Hana Holišová (herečka) 4

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

7. července 2020 12:15 | Aktualizováno: 7. července 2020 21:58

Herečka a zpěvačka Hana Holišová (39) kvůli koronaviru - stejně jako řada jejích kolegů – přišla o práci. Stopnuto bylo například natáčení nováckého seriálu Ulice, kde hraje postavu Veroniky Maléřové!

Věrní diváci Ulice měli v poslední době smůlu – natáčení po dlouhých patnácti letech přerušila koronakrize. Život se teď ale pomalu vrací do normálu, do práce se tak vrací i herci a scénáristé. Díky tomu by se měl nekonečný seriál na obrazovky brzy vrátit.

Přesto ale zůstává řada otázek. „Sama bych chtěla nějaké informace, jak to scénáristé a vůbec celý tým Ulice vymyslí dál, protože se stalo, pokud vím, poprvé v historii toho seriálu, který je denní, že byl přerušen,“ říká podle Aha pro televizi Nova Hanka Holišová.

I proto ji zajímá, jak si s tímto oříškem tvůrci Ulice poradí. „Tak jsem sama zvědavá, jak se to všechno vymyslí, aby to zase mohlo navázat do toho systému, tak jak to bylo dřív,“ dodala herečka.

Hanka Holišová ani ve volném čase nezahálela. V Brně se zúčastnila oslav 75 let Městského divadla, které se konaly na konci června. Navíc odehrála několik představení muzikálu Noc na Karlštejně na brněnském Biskupském dvoře.

S tímto muzikálem se navíc chystá i na turné po českých a slovenských hradech a zámcích. Na řadu míst přitom Holišová zavítá vůbec poprvé a tak je jasné, že se velmi těší! „Třeba konkrétně Křivoklát, to se moc těším, že se tam podívám. Strávíme spolu spoustu příjemných večerů,“ plánuje Holišová.

Témata: seriál Ulice Hana Holišová