Domácí porody celebrit? Leichtová nebyla první! Promluvila Krejčíková!

Aneta Krejčíková 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. července 2020 21:41

Kristýna Leichtová zdaleka není první celebritou, která šla cestou domácího porodu. S kritikou se setkala také její kolegyně Aneta Krejčíková. Co k celé záležitosti řekla ona?

V posledních dnech je velkým tématem domácí porod Kristýny Leichtové, která novorozenou dceru Rozárku přivedla na svět přímo před očima starší holčičky. Rozhodně ale nebyla první celebritou, která si zvolila tuto alternativu. S davem nešla ani Aneta Krejčíková.

„Nejsem tady od toho, abych řekla: ‚Roďte doma, je to super.‘ Samozřejmě se mohlo cokoliv zkomplikovat a já děkuju, že vše dopadlo dobře. Cítila jsem, že to bude dobré, proto jsem to udělala,“ řekla webu expres.cz kolegyně Leichtové, která připouští, že možná šlo o zbytečný risk.

V porodnici se podle jejího názoru vše zbytečně moc řeší. „Mě baví, když porodím miminko, zalezu si s ním do postele a jsme u sebe přitulení a kojím. V porodnici vás nenechají. Někde ano, ale jinde nadávají, že máte dítě v posteli,“ konstatovala.

„Byla bych ráda, kdyby se každý staral o sebe. Chápu, že je to kontroverzní téma, ale různě kolem nás je to naprosto běžná věc a nikdo se na nikoho nekouká skrz prsty. A když se něco zkomplikuje, nikoho nelynčují,“ vzkázala kritikům.

Témata: Aneta Krejčíková