Berenika Kohoutová po porodu v plavkách: Měla jsem 90/60/90! A teď?

Berenika Kohoutová s partnerem Kryštofem a dcerou Lolou 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. července 2020 20:45

Berenika Kohoutová se poprvé po porodu ukázala fanouškům v plavkách, což nejspíš chtělo velkou odvahu. Alespoň se tak dá usuzovat z toho, co herečka a zpěvačka ke snímku napsala.

Berenika Kohoutová pět měsíců po porodu překvapila fanoušky fotografií v plavkách, kterou zveřejnila na svém instagramovém profilu. Tam se také poměrně otevřeně rozepsala o tom, jak zatím vypadá mateřství.

„Jediný, čeho příroda ženy ušetřila, co se týká těhotenství a porodu je několikaměsíční absence menstruace,“ spustila sympatická herečka a zpěvačka na sociální síti. „Jó, to porod, porod byl za mě krása,“ doplnila hned vzápětí.

„Nikdy jsem moc nechápala, co to znamená, když někdo ‚nemá čas‘ na mateřský dovolený. Pochopitelně. Neměla jsem dítě. Mateřská pro mě znamená rozdělit si tu trošku volnýho času přes den a večer/v noci,“ konstatuje maminka malé Loly.

Kohoutová se teď podle svých slov hodlá pustit do cvičení. „Protože jsem byla zvyklá makat. Dřív. Když jsem měla 90-60-90 (nebo tak ňák) a z prsou mi samovolně neteklo mlíko. Takže jinak. Od příštího tejdne si do diáře zapisuju bruslení, plavání a jógu. A kafe sama se sebou a hodiny čumění. Potřebuju nějakej řád a taky hejbnout kostrou. Doslova,“ vzkázala na instagramu.

Témata: Berenika Kohoutová