Karlos Vémola schytává masivní nálož! Lela zuří, fanoušci mu nadávají!

Karlos Vémola 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

6. července 2020 16:47

Sportovec Karlos Vémola se ocitl v nezáviděníhodné situaci. Trpělivost došla nejen jeho partnerce, ale i fanouškům, a všichni teď na internetu tropí pořádné scény!

Za vším stojí nevinný výlet do Saint-Tropez, který podle Lely až tak nevinný nebyl. Zápasník se totiž na Instagramu pochlubil fotkami s kamarády, což jeho partnerka údajně neunesla. 

"A ty dvě ku*vy, co s tebou letěly, vás fotí? Proč si s nimi foto nedáš?“ napsala mu podle Blesku s odkazem na sexbomby Adélu s Denisou.

"Nehraj to na Instagramu na rodinu. Hodně lidí ví, že zrovna ty anděl nejsi a mně už došla trpělivost. Lhaní už bylo dost!" dodala podle serveru.

Svá slova následně smazala, i tak je ale vidělo dost lidí, kteří se teď do slavného páru navážejí. "Podvádíš nonstop svou ženu, sotva porodila," píše například jedna z fanynek. 

"Bože, co na něm ty ženské vidí? Svaly i na mozku. Já bych se ho nedotkla ani pletacím drátem. Jen počkejte, až dostane v kleci zase napráskáno," napsala další.

"Paní Lelu mám velmi ráda, myslím, že je krásná, milá a hlavně lidská. Je mi líto, že musí řešit takové věci. Co se týče jejího partnera," vmetla Vémolovi do obličeje další.

Témata: Karlos Vémola