Pohár trpělivosti přetekl? Dagmar Patrasová vysvětlila, co se děje!

Dagmar Patrasová 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

6. července 2020 13:44 | Aktualizováno: 6. července 2020 20:20

Dáda Patrasová se svými fanoušky aktivně komunikuje skrze sociální sítě. Sem tam se na nich ale objeví příspěvek, který není mnoha lidem tak úplně po chuti. Kde se tyto fotomontáže berou?

Fanoušci si na ně museli zvyknout. Ačkoliv první očividné amatérské fotomontáže leckomu zvedly mandle, dnes už jsou nedílnou součástí jejích sociálních sítí.

Jaký je jejich účel je vlastně záhadou. Vyfocená hlava Dády a upravená tak, aby vypadala, že je u moře, vypadá spíše na obyčejné hraní si s programy na úpravu fotek, než o snahu balamutit veřejnost. A jak se ukázalo, v zásadě je to pravda.

Dáda prozradila, že tyto montáže nedělá ona, ale Vito, a jí to nevadí. "Naopak mě to těší, protože je to člověk, který na mě myslí a má mě rád. Dala jsem Vitovi přístup ke svému účtu a on ty koláže dělá proto, že ho to baví. Vymýšlí každý den jednu a mně se to líbí," svěřila se podle Sedmičky herečka.

"Co je komu do toho? Je to můj Instagram a já si na svém účtu můžu dělat, co chci. Komu se to nelíbí, ať mi tam neleze a jde jinam! Je to tím, že Češi a Italové mají úplně jinou mentalitu. Italové jsou vstřícní, usměvaví a rádi se baví. Ti, kteří píšou ty hnusy, musejí mít nějaký mindrák, protože jinak ta zloba nejde pochopit. Každému se přece líbí něco jiného," dodala.

Témata: Dagmar Patrasová