Leoš Mareš: Na čem vydělává miliony a Tereza Ramba desetitisíce?

Leoš Mareš s Monikou 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

5. července 2020 13:56

Sociální sítě jsou platformou budoucnosti. Komunikuje skrze ně stále více slavných osobností, a některé si za za nechávají i pořádně zaplatit. Leoš Mareš tak jen skrze Instagram údajně vydělává miliony!

Jak upozornil magazín Sedmička, herci a zpěváci už nemusejí hrát ani zpívat. Mají Instagram, kde je sledují desetitisíce až statisíce lidí. A je to pro ně výnosný byznys bez práce.

Vše funguje jednoduše. Firma je osloví s nabídkou spolupráce týkající se propagace jejich výrobku či služby, za což osobnosti inkasují balík. 

Magazín oslovil Michaelu Flenerovou, která zastupuje například Terezu Ramba. "Tereza to má tak, že by chtěla dlouhodobější spolupráci. Rozhodně ne, že by dala fotku za nějaké peníze a měla tím znehodnocený celý Instagram, který si hlídá a buduje. Reklamy tam v podstatě nemá žádné," vysvětlila.

Podle magazínu si za jeden propagační příspěvek nechá zaplatit 50 až 60 tisíc korun. Marta Jandová má jeden post naceněný na 60 tisíc korun. Přítelkyně Jakuba Prachaře Denisa Dvořáková si za příspěvek účtuje 10 tisíc + 20 procent provizi pro agenturu.

Suverénně nejvíc si ale účtuje moderátor Leoš Mareš, který vydělává díky Instagramu miliony. Spolupráci podle Sedmičky odvede za 400 tisíc korun, a má stálé klienty, díky kterým má prakticky neustále zajištěný přísun peněz.

Témata: Leoš Mareš Tereza Voříšková Instagram