Karel Gott (†80) před smrtí přiznal: Jedna z posledních chvil, kdy brečel!

Karel Gott 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

5. července 2020 11:55 | Aktualizováno: 10. července 2020 11:15

Zpěvák Karel Gott vždy mluvil otevřeně a některými věcmi se netajil. Před smrtí například ještě prohlásil, kdy mu ukápla slza.

Gott se pár týdnů před smrtí ve vysílání České televize vrátil ke své oslavě narozenin. Promluvil například o dárcích, které mu věnovali jeho blízcí.

"Dostal jsem spoustu dárků a musím říct, že jsem měl slzu v oku, když jsem dostal dopis od pana prezidenta, protože to je dopis od hlavy státu. Takže, když on řekne jste skutečný umělec, který se rozdává druhým, je to vyčerpávající, ale právě to činí umělce umělcem," přiznal tehdy zpěvák!

To ale překvapilo novináře, který Gotta vůbec nepoznával. "Jste to vy?" zeptal se ho. Na to Gott pouze překvapivě odpověděl: "Ať žije pan prezident, děkuju."

Následně moderátor stočil řeč na Gottovu slavnou frázi: Tohle jsem opravdu nečekal. Ten ale přiznal, že ji už nepoužívá. "Přece jenom zůstat po těch všech cenách skromný, by nebylo ani pravda, nebylo by to tak. Skromný nemůžu zůstat, musím být vděčný, přitom pokorný a poděkovat těm správným za to, k čemu mně pomohli. To je samozřejmě publikum, bez kterého bych si tak mohl možná zpívat v koupelně doma," přiznal.

Témata: Karel Gott