Světlana Nálepková: Oslava kulatin v dovolenkovém ráji!

Světlana Nálepková slavila kulatiny v Chorvatsku 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. července 2020 16:50

Světlana Nálepková tento týden slavila kulaté narozeniny, což si žádalo něco speciálního. Oblíbená herečka a zpěvačka proto vycestovala s partou přátel do zahraničí. Kam přesně se vydali?

Včera oslavila Světlana Nálepková kulaté 60. narozeniny. Velkolepá oslava nakonec proběhla takovým způsobem, jakým by to ještě nedávno bylo kvůli koronavirovým omezením nepřípustné. Oslavenkyně o tom podala svědectví na svém instagramovém profilu.

Známá herečka a zpěvačka tam zveřejnila fotografie, na které je se skupinou přátel u moře. Patří totiž k těm, kteří se i letos v létě neodpustili cestu do Chorvatska, nejoblíbenějšího dovolenkového ráje Čechů.

Nálepková vystudovala hudebně-dramatický obor na konzervatoři a kromě Mimtria působila také v Ypsilonce, v Hudebním divadle v Karléně či Divadle Radka Brzobohatého. Jako zpěvačka má nejraději melodie z 20. až 40. let minulého století, které jsou též náplní třech z pěti jejich alb.

Také má dospělou dceru Josefínu, jejímž otcem je Michal Nesvadba, s nímž deset let působila v pantomimické skupině Mimtrio, a která prý zdědila výtvarný talent po svém dědečkovi, výtvarníkovi Miloši Nesvadbovi.

Témata: Světlana Nálepková