Vladimír Polívka opět ve svém živlu? Už prý zase řádí na mejdanech!

Vladimír Polívka s tátou (foto: Jiří Salik Sláma) 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. července 2020 15:32

Vladimír Polívka byl v minulém týdnu napaden v centru Prahy a odnesl si z toho spoustu šrámů. Nakonec to ale vypadá, že to nebylo tak zlé, jak se všichni původně domnívali.

Minulý týden z toho byla velká kauza. Vladimír Polívka byl v centru Prahy brutálně napaden, musel na ošetření do nemocnice a kvůli jeho zdravotním problémům se rušila divadelní představení a upravovaly natáčecí plány.

Už tehdy se objevily zprávy, že v tomto týdnu se pustí znovu do práce. Došlo však i na něco jiného. K inkrimovanému incidentu sice mělo dojít po cestě z restaurace, ale nálada na mejdany člena slavného hereckého rodu evidentně nepřešla.

Podle informací webu blesk.cz byl viděn na mejdanu s Adamem Mišíkem, kde pivo teklo proudem. Dle očitých svědků nebylo znát, že se teprve před několika dny stal obětí neznámého pachatele. Dokonce si měl střihnout taneční číslo na písničku Michaela Jacksona.

Vypadá to tedy, že se Polívka ze zranění, kterých nebylo úplně málo, zotavil poměrně rychle. To je dobrá zpráva především pro divadelní produkce a filmové štáby.

Témata: Vladimír Polívka