Víťa Starý a Mandrage: Vystoupí ještě někdy? To mluví za vše!

Skupina Mandrage ukončovala své 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. července 2020 12:25 | Aktualizováno: 3. července 2020 22:11

Na začátku roku už se kapela Mandrage loučila s fanoušky bez zpěváka Víti Starého, kterého museli nahradit nejrůznější hosté. Vystoupí kapela ještě někdy v původní sestavě? Tohle mluví za vše.

Několik měsíců nikdo z okolí Víta Starého z kapely Madrage, která počátkem roku ukončila činnost, nepromluvil, až v těchto dnech se odhodlala jeho maminka, která mimo jiné potvrdila, že syn absolvoval léčení. Vyjádřila se ovšem i o jednom z členů úspěšné hudební formace.

Kytarista Josef Bolan se po rozpadu skupiny nechal slyšet, že u zpěváka nešlo o problém posledních měsíců, ale přinejmenším deseti let. Navíc prozradil, že chystá knihu, kde může téma Víťových problémů dál rozvést.

„Ať si Bolan dělá, co chce,“ vzkázala prostřednictvím webu expres.cz Starého maminka. Extravagantně vypadající muzikant přitom slibuje poutavé čtení, protože má za všechny ty roky mnoho zážitků.

Ještě víc než knihu by však fanoušci ocenili, kdyby to Mandrage jednoho dne dali znovu dohromady. Jenže slova zpěvákovy maminky toho v tomhle směru moc neslibují. „Mě ani Víťu ten člověk nezajímá,“ dodala na adresu Bolana.

Témata: skupina Mandrage