Co na to říká Erbová? Ex Gulaši se těší na miminko!

Michal Gulaši 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. července 2020 9:55

Vlaďka Erbová se snaží urovnat vztahy s jedním z bývalých partnerů, ale o Michala Gulašiho rozhodně nejde. Hokejový obránce má totiž jiné, mnohem příjemnější starosti. V těchto dnech se to definitivně potvrdilo.

Zatímco Vlaďka Erbová podle všeho znovu hledá cestu k prvnímu manželovi a tatínkovi dcery Viktorie Zdeňkovi Bahenskému, její poslední přítel řeší v osobním životě úplně jiné starosti. Snad ani není třeba připomínat, že jím byl Michal Gulaši.

Brněnský hokejista po rozchodu s modelkou navázal nový vztah a již koncem května se objevily spekulace, že se s novou partnerkou těší na prvního potomka. Byla to tehdy právě Erbová, kdo informaci potvrdil.

Naopak obránce Komety si tajemství nechával pro sebe. Až v těchto dnech se podle informací webu blesk.cz na sociální síti pochlubil fotografií bříška nastávající maminky. Ihned ho pochopitelně zaplavily gratulace ze všech stran.

Gulašiho nový vztah tedy nabral až nečekaně rychlý spád. K definitivnímu rozchodu s Erbovou totiž došlo teprve zhruba před rokem.

Témata: Michal Gulaši Vlaďka Erbová