Upřímný Marek Eben: Přiznal „fatální“ věc!

Moderátoři StarDance Marek Eben a Tereza Kostková 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. července 2020 9:19 | Aktualizováno: 3. července 2020 16:32

Marek Eben neprožívá pracovně úplně šťastné období. Právě v těchto dnech měly vrcholit přípravy na karlovarský filmový festival, který se však z dobře známých důvodů nekoná. Jak se s tím oblíbený moderátor vypořádal?

Kdekdo by si mohl myslet, že Marek Eben bude letos propadat depresím, on ale bere věci tak, jak jsou. S jeho pracovním vytížením to přitom vzhledem k pauze StarDance a zrušení letošního ročníku karlovarského filmového festivalu nevypadá moc slavně.

„Já jsem trochu fatalista, beru věci tak, jak je život přinese, takže si říkám, že to třeba tak mělo být. Roční pauza není tragédie, partneři festivalu zůstávají věrní a já věřím, že diváci taky,“ vyjádřil naději v rozhovoru pro web denik.cz.

Právě lidé mu prý budou chybět nejvíce. „Festival je mimo jiné týden setkávání s lidmi, kteří mají rádi film, mnohé z nich znám už dlouho a během roku se nevidíme, takže se vždycky těším na ten festivalový týden, že se zase po roce setkáme. Teď si holt budu muset počkat ještě jeden rok, ale ono to uteče jak nic,“ dodal oblíbený moderátor.

Eben ale o práci související s karlovarským festivalem úplně nepřijde ani letos. Právě dnes začíná alespoň menší filmová přehlídka Tady Vary.

Témata: Marek Eben