Ivana Gottová úřaduje! Komu připravila velké zklamání?

Karel Gott s dcerami a manželkou Ivanou 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. července 2020 8:42 | Aktualizováno: 3. července 2020 22:11

Ivana Gottová má nyní na starosti veškeré dění týkající se zesnulého manžela Karla Gotta, mj. také prosincový vzpomínkový galakoncert. Právě v souvislosti s ním teď někomu připravila velké zklamání.

Až letos v prosinci, tedy téměř rok a čtvrt po jeho smrti, se uskuteční vzpomínkový koncert na Karla Gotta (†80), jehož pořadatelem je celkem logicky vdova Ivana. Právě v její gesci je seznam hostů.

V něm budou pochopitelně figurovat především spolupracovníci legendárního zpěváka. Během své kariéry se s Mistrem setkala také Marika Gombitová, která musela zrušit své zimní turné, ale možná doufala, že se objeví právě alespoň v O2 aréně. Jenže pozvánka nepřišla.

„Mám radost, že se takový koncert pro Karla uskuteční, ale informace, že na něm vystoupím, není pravdivá. Pozvání, abych na něm zazpívala, jsem od jeho organizátorů nedostala,“ cituje web cas.sk její slova pro deník Blesk.

Program koncertu zkrátka není nafukovací, dá se tedy očekávat, že se s podobným zklamáním bude muset vypořádat vícero zpěváků a zpěvaček.

Témata: Ivana Gottová Marika Gombitová