Přísná vévodkyně Kate: Takhle s Williamem cepují děti!

Vévodkyně Kate a princ Louis 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. července 2020 12:45

Každý člen britské královské rodiny musí dostat řádnou výchovu, což dobře vědí i princ William a vévodkyně Kate. Na své tři děti jsou proto náležitě přísní. Co se smí a nesmí v jejich domácnosti?

Princ William a vévodkyně Kate mají tři děti a spoustu rodičovských zkušeností, které získaly od narození nejstaršího prince George v červenci 2013. Web listu The Sun nyní přinesl exkluzivní pohled do jejich domácnosti.

Zdroje z britské královské rodiny například prozradily, že vévoda a vévodkyně Cambridge na děti téměř za žádných okolností nezvedají hlas. Děti naopak s rodiči o veškerých svých problémech diskutují.

Jistá staromódnost monarchie se projevuje při sledování televize. V Kensingtonském paláci ji rozhodně neuvidíte zapnutou po celý den. Kate a William navíc musí svým ratolestem schválit, na co se mohou dívat.

Děti následníka trůnu a jeho ženy ovšem sledují podobné pořady jako jejich vrstevníci. Podle královského zdroje patří mezi jejich oblíbené animované seriály Mašinka Tomáš nebo Prasátko Peppa.

Témata: Kate Middleton Princ William královská rodina (gbr)