Dominika Gottová strachy bez sebe: Nejhorší noční můra se vrací?!

Karel Gott s dcerami a manželem Dominiky Timem 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. července 2020 8:45

Dominika Gottová si v posledních měsících konečně mohla oddechnout od jedné konkrétní osoby. Nyní se ale obává, že se nejhorší noční můra vrací.

Dominika Gottová se musí mít zase na pozoru. Její finský manžel původně avizoval, že se na konci června vrátí do Česka, zatím se tu ale neobjevil. Úplně oddechnout si však dcera Karla Gotta (†80) nemůže, spíš naopak.

Timo Tolkki byl poslední dny poměrně nešťastný, svou mexickou epizodu označoval za obrovskou chybu. Nyní už je ovšem zpátky v Evropě. Podle informací webu expres.cz se momentálně nachází v rodném Finsku, kde se svou stále ještě právoplatnou manželkou do loňského roku žil.

Je však otázkou, zdali má v těchto dnech v plánu zastavit se v Česku, jak původně avizoval. Mexickým fanouškům však dle zmíněného serveru slíbil, že se vrátí, protože si v Monterrey našel skvělý nový domov.

Nejstarší dcera legendárního zpěváka by nejspíš uvítala, kdyby do Prahy nedorazil. Setkání s Timem se ale podle svých slov z principu nebrání. Vylučuje naopak, že by to mohli dát znovu dohromady.

Témata: Dominika Gottová Timo Tolkki