Maminka Monika Bagárová: Dělala frajerku, dopadlo to jinak!

Makhmud Muradov s dcerou 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. července 2020 16:06 | Aktualizováno: 5. července 2020 10:54

Monika Bagárová už je několik týdnů maminkou a některé představy o mateřství už evidentně vzaly za své. Sympatická zpěvačka prozradila, že před narozením dcery měla o jedné věci jasno. Nakonec je to ale úplně jinak.

Už přes měsíc si Monika Bagárová zvyká na novou životní roli maminky. Ve středu se fanouškům rozhodla popsat, jak zatím zvládá mateřské povinnosti. Podle všech náznaků se do toho dostala poměrně rychle.

„Jsem máma,“ dojala se na úvod Bagárová. „Ruminka krásně roste, hodně papá, ráda si povídá a mazlinkuje se, občas usíná u muziky,“ prozradila v příspěvku, který doplňuje fotografie, na níž dcera leží hned vedle tatínka Makhmuda Muradova.

Zpěvačka v souvislosti s tím prozradila jednu zajímavou věc. „Hlavně, že jsem dělala frajerku, že moje miminko bude hezky spinkat v postýlce. No, to určitě. Nevadí, milujeme ji nejvíc na světě. Má teprve měsíc a je neuvěřitelný, jak vše vnímá a učí se,“ svěřila se.

„Je to obrovská změna života, krásná změna života, ale občas je to prostě mega náročný a já jsem vděčná za svoji rodinu, lásku a přátele, kteří nám pomáhají a jsou stále nablízku,“ dodala Bagárová.

Témata: Monika Bagárová Makhmud Muradov