Monika Absolonová a další zdravotní komplikace: Zase po 25 letech!

Monika Absolonová 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. července 2020 14:11 | Aktualizováno: 1. července 2020 20:20

Pokud byste Moniku Absolonovou potkali před pár dny na procházce, možná byste jí ani nepoznali. Za všechno mohly nečekané zdravotní komplikace, které se po čtvrtstoletí zase ozvaly.

Monika Absolonová relativně nedávno ve vysílání Českého rozhlasu přiznala, že se kdysi potýkala s únavovým syndromem. Shodou okolností si také v těchto dnech postěžovala, že se u ní objevil jeden starý zdravotní problém. Přepadla jí snad opět únava?

Dvojnásobná maminka se s rodinou vydala na několikakilometrovou procházku, během které se zničehonic ozvaly potíže. „Mně se včera rozjela během naší 4,5kilometrové procházky alergie,“ svěřila se na instagramu.

Na oblíbené zpěvačce to šlo hned poznat. „Zahuhlaná, oteklý oči, fleky na obličeji a všechno mě svědí… alergici to znají… jezdíme sem šest let a nikdy se mi to nestalo. Podobnou reakci jsem měla naposledy před 25 lety,“ přiznala.

Naštěstí to dobře dopadlo, protože s alergií se potýká opravdu spousta lidí. „Náš kamarád to má taky, naštěstí je vždy připraven a měl léky,“ dodala Absolonová.

Témata: Monika Absolonová