Lucie Vondráčková si nedá pokoj: Na letní prázdniny to moc nevypadá!

Lucie Vondráčková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. července 2020 12:19 | Aktualizováno: 1. července 2020 18:37

Jejím dětem už začaly letní prázdniny, Lucie Vondráčková si však alespoň prozatím volného času moc neužívá, spíš naopak. Brzy po premiéře nového klipu opět stanula před kamerou. Co to bude tentokrát?

Je to teprve pár dní, co spatřil světlo světa nový videoklip Lucie Vondráčkové. Ona však nezahálí a neslevuje z pracovního nasazení. Hned několik jasných důkazů o tom od začátku týdne podala na sociálních sítích.

Již v pondělí se fanouškům ozvala z jihomoravského Mikulova, kde začala s natáčením dalšího nového videoklipu. Věrným příznivcům přitom nabízí jedinečnou možnost se objevit před kamerou. Je k tomu však potřeba notná dávka štěstí.

„Pokud se chcete podívat a být součástí natáčení našeho příštího společného klipu s Terezou Hirsch, tak stačí znovu pořádně prostudovat klip Milování a odpovědět na otázku,“ láká zpěvačka a herečka na facebookovém profilu.

Jen tam má ovšem téměř 240 tisíc fanoušků, z nichž vzejdou tři vítězové. Pravděpodobnost úspěchu v soutěži je tedy velice malá. Bezpochyby se ale najde hodně soutěžících.

Témata: Lucie Vondráčková