Světlana Witowská: Trable v ČT kvůli aférce s diplomatem?!

Světlana Witowská (dříve Zárubová)

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. července 2020 10:50

Světlana Witowská nedávno oznámila svůj konec v hlavních zpravodajských relacích České televize, což bylo pro mnoho lidí pořádné překvapení. Nesehrála při tom nějakou roli náklonnost moderátorky ke známému diplomatovi?

O okolnostech odchodu Světlany Witowské z hlavních zpravodajských relací České televize se napsalo mnoho. Nejnovější vývoj ale vyvolal další vlnu spekulací. Jak jsme vás informovali, Witowskou přistihli na jihu Čech ve společnosti diplomata Petra Koláře.

Oblíbená moderátorka ale vyloučila, že by to ve věci jejího odchodu z dvojice pořadů hrálo nějakou roli. „Vedení ČT bylo o mých soukromých záležitostech s předstihem informováno,“ stojí ve vyjádření, které přes právní zástupkyni poslala redakci webu blesk.cz.

Na Kavčích horách potvrdili pravdivost jejích slov i jednání o dalším působení slavné novinářky v televizi. Mluvčí Karolína Blinková pro server uvedla, že pozice opouští z osobních důvodů a na vlastní žádost, ve hře je však její pokračování v jiných formátech.

K nejnovější aférce si vyjádřil i diplomat Kolář. „Potvrdit, ani vyloučit vám to nemůžu,“ řekl webu s tím, že není osoba tak veřejně činná, aby odhaloval své soukromí.

Témata: Světlana Witowská (dříve Zárubová)