Jiřina Bohdalová: Něco se chystá!

Jiřina Bohdalová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. července 2020 8:35

Jiřina Bohdalová je na svůj věk stále neuvěřitelně aktivní a dokonce už přemýšlí o tom, co bude dělat v příštím roce, kdy oslaví kulaté 90. narozeniny. Jaké jsou její velkolepé plány?

Jsou to sice teprve dva měsíce, co Jiřina Bohdalová oslavila 89. narozeniny, už se ale spekuluje o podobě oslavy kulatin, které přijdou na řadu příští rok v květnu. Podle dostupných informací by měla být opravdu velkolepá.

Její dvorní režisér Zdeněk Zelenka přišel s nápadem ji uspořádat v pražské O2 aréně, ačkoliv ta běžně patří především zpěvákům, nikoliv hercům. Známý filmař nyní tento záměr opět potvrdil.

„Samozřejmě, že něco chystáme. Devadesátiny jsou významná událost a je třeba to oslavit. Moje role bude nejspíš drobná. Hlavně nyní pro ni píšu nový film. Co se týče oslav, je to v jednání. Řeší se, jestli by to bylo v O2 areně,“ přiznal přímo Zelenka webu extra.cz.

„Je to v plánech, uvidíme, jak to dopadne. Možná to nakonec bude i jinde, to je ale zatím ve hvězdách. Všechno je v úvahách,“ dodal režisér s tím, že se to celé bude řešit hned po prázdninách.

Témata: Jiřina Bohdalová Zdeněk Zelenka (režisér)