Intimní detaily: Kristýna Leichtová rodila doma, asistoval jí manžel i malá dcera!

Kristýna Leichtová je dvojnásobnou maminkou 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

30. června 2020 9:11

Herečka Kristýna Leichtová (34) se podělila o intimní detaily svého druhého porodu! Svěřila se, že dceru Rozárku porodila doma a že jí u toho asistovala i její starší dcerka Dorotka!

Kristýna Leichtová minulý týden přivedla na svět druhé dítě. Dcerka dostala jméno Rozárka. Žádné detaily ohledně porodu herečka nejprve nezveřejnila.

„Milý světě! Voláme do tebe že se nám dnes v noci narodila Rozárka! A to je zatím všechno, přivítej ji vlídně s otevřenou náručí. Děkuji!“ vzkázala hvězda po porodu. Účastníků zájezdů na instagramovém profilu.

S odstupem několika dní se se světem podělila o detaily. „Každopádně bych vám ráda řekla, že se Rozárka narodila doma, rychle a bezpečně, za asistence Dorotky, Vojty a porodní asistentky. Moc jim děkuji!“ práskla Kristýna, která naznačila, že detaily ohledně porodu přidá později.

S fanoušky se herečka podělila o intimní fotku přímo z porodu. Je na ní ve vaně a u ní stojí Dorotka. „Jsem absolutně šťastná, že to tak bylo. Domácí porod není pro každého, pro nás ano. Možnost volby je důležitá!!!“ hlásá Leichtová, která už před narozením první dcerky absolvovala kurz zaměřený na hypnoporod.

Otcem holčiček je režisér Vojtěch Štěpánek (36), šéf činohry Národního divadla Moravskoslezského v Ostravě.

Témata: Kristýna Leichtová